Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество22 Апреля 2024, 14:34

Місіс Всесвіт-2018 з України відвідала місця в Ізраїлі, які постраждали від ХАМАС 7 жовтня

Юлія Гершун, 7 жовтня, Ізраїль
Фото Facebook: Ізраїль в Україні - Israel in Ukraine

Нещодавно завершилася Міжнародна місія солідарності «7 жовтня. Ізраїль через культуру», у якій взяли участь представники сфери культури та публічної дипломатії з усього світу.

Від України підтримати Ізраїль вирушила Юлія Гершун — громадська та політична діячка, телеведуча, Місіс Всесвіт-2018 та топ-модель світу-2017, фахівчиня з питань гендерної рівності та молодіжної політики, почесна радниця діючого Міністра культури України.

У рамках місії міжнародна делегація відвідала місця, які постраждали унаслідок атаки 7 жовтня, зустрілася із родинами полонених та поспілкувалася з ізраїльськими колегами, щоб особисто ознайомитися із ситуацією в Ізраїлі та згодом ділитися своїми враженнями зі своєю аудиторією.

Юлія Гершун, 7 жовтня, Ізраїль

У посольстві Ізраїлю в Україні подякували українському народу за підтримку та солідарність.

Перед Песахом, єврейським святом визволення, Ізраїль знов закликав ХАМАС визволити ізраїльських заручників із гаслом, яке Моше проголосив єгипетському фараону тисячі років тому: «Відпусти мій народ!». Щороку на свято Песах за традицією залишається порожній стілець для пророка Еліягу — як символ віри та надії на визволення. 
Тепер ізраїльтяни по всьому світу закликають євреїв публікувати фото свого порожнього крісла на Песахальний седер із хештегом #LetThemGoNow.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю