Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество22 Апреля 2024, 12:17

У штаті Нью-Йорк ортодоксальному єврею завдали кілька ножових поранень біля його будинку

рамапо, поліція
Ілюстраційне фото Facebook: Town of Ramapo Police Department

У північній частині штату Нью-Йорк було скоєно напад на 32-річного ортодоксального єврея, який повертався ввечері додому.

Невідомий напав на нього близько 20:30 у четвер на під'їзній доріжці його власного будинку в Рамапо, встигнувши вдарити потерпілого кілька разів ножем, після чого втік.

Дружина жертви почула його крики і вибігла на вулицю, де виявила чоловіка у крові.

Місцеві правоохоронні органи розпочали пошук злочинця. Поліцейськими було затримано можливого підозрюваного, але після допиту відпущено.

«Потерпілого було доставлено з місця події до лікарні. Співробітники патрульної поліції встановили можливого підозрюваного, його було затримано та доставлено до відділення поліції Рамапо для допиту. Він виявив готовність співпрацювати зі слідством і було звільнено з-під варти до проведення подальшого розслідування», — заявили у відомстві.

Повідомляється, що стан потерпілого є стабільним. У поліції повідомили, що він виживе.

У зв'язку з інцидентом було посилено поліцейське патрулювання по всьому місту. Слідство у справі триває. Невідомо, чи yнапад був змотивований антисемітизмом. За даними CBS News, у цьому районі проживає велика кількість ортодоксальних євреїв.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю