Студенти-харчовики приготували пастилу для клієнтів «Хесед Хаїм» у Конотопі

конотоп, єврейський фонд

У рамках проєкту «Продовольча безпека» у Конотопі триває впровадження нових кулінарних практик із використанням сезонних фруктів та залученням нових волонтерів.

Днями студенти спеціальності «Харчові технології» відвідали філію єврейського благодійного фонду «Хесед Хаїм» у Конотопі за запрошенням місцевої волонтерської громади.

Вони провели майстер-клас із приготування корисної фруктової пастили з яблук та торішнього варення, поділившись із волонтерами технологією створення цього продукту.

Організатори зазначили, що залучення студентів і популяризація здорового харчування є ключовими цілями проєкту, який відкритий для всіх, хто бажає ділитися знаннями та вчитися.

Найближчим часом єврейська громада Конотопа зможе скуштувати приготовану пастилу, а проєкт продовжить ділитися новими ініціативами.

Наступна
Image

© Використання матеріалів сайту допускається лише при збереженні інформації про авторство та першоджерело. Вказівка ​​прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на JewishNews.com.ua є обов'язковою. Посилання має бути розміщене незалежно від повного або часткового використання матеріалів не нижче другого абзацу. Усі матеріали, які розміщені на цьому сайті з посиланням на ІА "УНІАН", не підлягають подальшому відтворенню та/або розповсюдженню в будь-якій формі, крім письмового дозволу агентства.