У рамках проєкту «Продовольча безпека» у Конотопі триває впровадження нових кулінарних практик із використанням сезонних фруктів та залученням нових волонтерів.
Днями студенти спеціальності «Харчові технології» відвідали філію єврейського благодійного фонду «Хесед Хаїм» у Конотопі за запрошенням місцевої волонтерської громади.
Вони провели майстер-клас із приготування корисної фруктової пастили з яблук та торішнього варення, поділившись із волонтерами технологією створення цього продукту.
Організатори зазначили, що залучення студентів і популяризація здорового харчування є ключовими цілями проєкту, який відкритий для всіх, хто бажає ділитися знаннями та вчитися.
Найближчим часом єврейська громада Конотопа зможе скуштувати приготовану пастилу, а проєкт продовжить ділитися новими ініціативами.