У Черкасах відбувся майстер-клас з приготування ізраїльських бурекасів до Шабату

ізраїльський бурекас

У Черкасах громада прогресивного юдаїзму «Хавер» та учасники програм «Хесед Дорот» провели кулінарний майстер-клас із приготування ізраїльської страви — бурекасів — напередодні Шаббату.

Захід став можливістю не лише познайомитися з ізраїльськими кулінарними традиціями, але й зміцнити спільноту перед святковим днем.

Під керівництвом досвідченого кухаря учасники, включаючи дорослих і дітей, власноруч готували хрусткі пиріжки з начинками із сиру, картоплі та грибів, опановуючи техніку замішування тіста й формування бурекасів.

 Хесед Дорот

Атмосфера була теплою та дружньою, сповненою обміну кулінарними секретами.

Під час святкування Шаббату приготовані бурекаси стали окрасою столу, додавши особливого смаку спільній трапезі.

Такі заходи сприяють збереженню культурної спадщини, зміцненню зв'язків між поколіннями та створенню відчуття єдності й дому.

Наступна
Image

© Використання матеріалів сайту допускається лише при збереженні інформації про авторство та першоджерело. Вказівка ​​прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на JewishNews.com.ua є обов'язковою. Посилання має бути розміщене незалежно від повного або часткового використання матеріалів не нижче другого абзацу. Усі матеріали, які розміщені на цьому сайті з посиланням на ІА "УНІАН", не підлягають подальшому відтворенню та/або розповсюдженню в будь-якій формі, крім письмового дозволу агентства.